Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnával és kolbásszal töltött zsemle

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét benyomkodjuk. A szalonnákat és a kolbászt felkockázzuk, a hagymát csíkokra vágjuk. A szalonnát és a hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kolbászt és 5 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a tejfölt, beletörjük a fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk a reszelt sajt háromnegyedét.
  2. Egy kanállal a zsemlék belsejébe töltjük a tölteléket, és a tetejét megszórjuk a maradék sajttal.
  3. 200 fokon megsütjük, amíg a sajt megpirul.

 

Megjegyzés

Én a tölteléket ízesítettem még egy fél, kockára vágott krémfehér sajttal. - baloghagnes

Ezek is érdekelhetnek

Friss