Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát és szalonnát kevés olajon elkezdem pirítani. Pár perc múlva hozzáteszem a felvágott fokhagymát. Amikor üveges egy kicsit a vöröshagyma, akkor hozzáteszek 1 kiskanál oregánót, ezt megpirítom. Ráteszem a húst, jól elkeverem, és fedő alatt kifehérítem, kicsit sózom. Majd ráöntöm a paradicsompürét, a maradék oregánót és bazsalikomot, borsot. Hozzáteszek egy kis mustárt és kicsit több kechupot. Készre főzöm, közben kóstolgatom, ha gondolom, utána ízesítem.
A spagettit sós vízben kifőzöm, leszűröm, majd a szósszal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre