A palacsintatésztához összekeverjük a lisztet, a tejet, a tojásokat és a sót, majd olajozott serpenyőben a szokásos módon kisütjük mindet.
A spárga fás részét letörjük, majd hozzáadjuk a sót és cukrot, 5 percig főzzük, majd a megtisztított újhagymával tovább főzzük.
A lisztet a vajon megpirítjuk, majd leszűrjük a spárgát és az újhagymát, félretesszük, és az így kapott főzőlevével 5 percig forraljuk a rántást.
A tojássárgáját a tejszínnel a mártáshoz adjuk, sóval borssal és szerecsendióval ízesítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a reszelt sajt felével a mártáshoz adjuk.
A palacsintákra spárgát és újhagymát fektetünk, összecsavarjuk, ráöntjük a mártást, megszórjuk a maradék sajttal, és 220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.