Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb velesült zöldségekkel

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A krumplikat beáztatjuk, megkaparjuk, megmossuk, majd sós vízben pár perc alatt félpuhára főzzük. A combokat serpenyőbe rakjuk, sózzuk, borsozzuk, szórunk rá paprikát, aprítunk rá fokhagymát, locsolunk rá olívaolajat, majd betesszük a hűtőbe.
  2. Fél óra múlva kivesszük a pácból, majd egy seprenyőben, mindkét oldalát 5-5 percig sütjük. Mellétesszük a gombát, a krumplikat, a paradicsomot és a paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk friss rozmaringgal. Még 25 percig sütjük, félidőben megfordítjuk a combokat, megmozgatjuk a zöldségeket, majd a végén grill fokozatra állítjuk a sütőt, és aranybarnára pirítjuk.

 

Megjegyzés

Miután gyakran kerül csirkecomb az asztalomra, igyekszem variálni. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss