Elkészítés: A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük. A lazacot 2x2 centis kockákra vágjuk. A spenótot megmossuk, és a szeletekre vágott fokhagymával az olívaolajon megfonnyasztjuk.
Egy kapcsos tortaformát kikenünk vajjal. Egy keverőtálban összekeverjük a spagettit, a lazacot és a megfonnyasztott spenótot. Egy másik tálban felverjük a tojásokat a tejszínnel, a tejjel és a fűszerekkel, a felét ráöntjük a spagettire, összeforgatjuk, majd a tortaformába öntjük.
170 fokos sütőben 15 percet sütjük, meglocsoljuk a maradék tojásos öntettel, és további 25 perc alatt pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre