Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-lazacos spagettitorta

MME MME
5/5
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük. A lazacot 2x2 centis kockákra vágjuk. A spenótot megmossuk, és a szeletekre vágott fokhagymával az olívaolajon megfonnyasztjuk.

Egy kapcsos tortaformát kikenünk vajjal. Egy keverőtálban összekeverjük a spagettit, a lazacot és a megfonnyasztott spenótot. Egy másik tálban felverjük a tojásokat a tejszínnel, a tejjel és a fűszerekkel, a felét ráöntjük a spagettire, összeforgatjuk, majd a tortaformába öntjük.

170 fokos sütőben 15 percet sütjük, meglocsoljuk a maradék tojásos öntettel, és további 25 perc alatt pirosra sütjük.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss