Elkészítés: 1. A tejfölt a tejjel és a margarinnal kevergetve addig melegítjük,míg a margarin elolvad. A lisztet, a cukrot és a sót beleszórjuk. 10 perc alatt könnyű kelt tésztát dagasztunk belőle. Megkelesztjük.
2. A sonkát és a virslit kockára vágjuk, olajon megfuttatjuk, borsozzuk. A fokhagymát összezúzzuk, az olvasztott margarinon megfuttatjuk. A lilahagymát vékony karikákra vágjuk.
3. A kelt tésztát 4 részre osztjuk, 50x25 cm-es téglalapra nyújtjuk. A fokhagymával és a tejföllel megkenjük. A húst, a hagymát és a sajtot rátesszük, szorosan összetekerjük, tojással megkenjük. 190 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre