Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk. A gombát is felszeleteljük.
Egy serpenyőben kevés olívaolajon a húst és a gombát ízlés szerint fűszerezve készre sütjük, majd egy kissé kihűtjük.
A tojásokat felverjük, a tejföllel, reszelt sajttal, a petrezselyemzölddel és 1-2 evőkanál liszttel összekeverjük, és hozzákeverjük a gombás húscsíkokhoz.
Az őzgerincet kiolajozuk, morzsával megszórjuk, a sonkaszeletekkel kibéleljük úgy, hogy mindkét felén a széleken túllógjon. Beleöntjük a csirkés masszát, egyenletesen elsimítjuk. A lelógó sonkát ráhajtjuk, még 2 szelettel befedjük.
Alőmelegített sütőben megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre