Elkészítés: Készítek egy sima, egy kakaós és egy diós piskótalapot. Mikor kész, az elsőt meglocsolom a vízzel elkevert rummal (vagy rumaromával). Megkenem a sárgakrémmel, majd megszórom mazsolával, amit előtte a rumos vízbe áztattam. Ráteszem a következő lapot, amit szintén megkenek sárgakrémmel, darabolt dióval meghintem, majd ráhelyezem az utolsó lapot. Evőkanállal elkezdem szaggatni egy tálba. Mikor már a tál alja megtelt a kis galuskákkal, meglocsolom a csokoládékrémmel. Így folytatom, míg elfogy a tészta és a krém. A tetejét krém fedje. Hűtőbe teszem legalább 2 órára, hogy az ízek összeérjenek. Kistányérba szedem, tejszínhabbal díszítem.
Mivel ez nagyon drága és rengeteg van ebből az adagból, én egyszerűsítettem rajta. 10 tojásból egy jó nagy tepsiben sütök piskótát. A tésztát - ahogy öntöm a tepsibe - 3 részre osztom. Töltök bele egy kis simát, egy kis kakaósat és egy kis diósat, és egyben kisütöm. A továbbiakban az eljárás ugyanaz. A sárgakrémnek is csak a felét kell elkészíteni ennél az adagnál.