Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésszelet erdei gombás raguval

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 6 szelet sertéshús
  • bors
  • liszt
  • olaj a sütéshez
  • A raguhoz:
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • vegyes erdei gombakeverék (fagyasztottat használtam, friss vagy üveges gombából is jó)
  • 1 nagy sárga paprika
  • 2 db paradicsom
  • pirospaprika

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam. Lisztbe forgattam, majd forró olajban hirtelen átsütöttem.

A vöröshagymát apróra vágtam, olajon megpároltam, pirospaprikával megszórtam, vízzel felöntöttem, a szelet húsokat, a paprikát, a paradicsomot és a gombaféléket hozzátettem, és gyakori kevergetés mellett puhára főztem. Ízlés szerint fűszerezzük, ha szükséges.

Megjegyzés

Finom, bő szaftos, omlós hús lett. A gombától isteni az íze.
- ditti56

Ezek is érdekelhetnek