Elkészítés: A tésztát sós-olajos vízben kifőzöm, leszűröm, leöblítem és félreteszem lefedve.
A raguhoz a tarját vékony csíkokra vágom, és egy serpenyőben kevés olajon megpirítom, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, a leszűrt gombát, a vékonyra vágott zellerszárat, a fagyasztott spenótgombócokat. Sóval és borskeverékkel meghintem, majd kevergetem. Belereszelem a fokhagymákat, aláöntök egy kevés vizet, és lefedem fél órára.
Ezután a tejszínnel és a tejföllel összekeverem, egy kevés oregánóval és borskeverékkel ízesítem, majd lassú tűzön szépen besűrítem a mártást, de a végén egy kevés lisztet is belekeverek.
A kifőtt tésztát összekeverem a spenótos-gombás-húsos raguval, a tányérra szedve reszelt sajttal megszórom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre