A tészta hozzávalóit összedolgozzuk egy robotgépben, majd kinyújtjuk, és egy kivajazott, kilisztezett pitetálba nyomkodjuk.
A megtisztított csirkét és a bacont apró kockára vágjuk. A póréhagymát csíkokra szeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és a bacont, és tovább pirítjuk. Megsózzuk és megborsozzuk. Amikor megpárolódott a hús, levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba ütjük, a tejszínnel együtt felverjük, majd belekeverjük a felaprított snidlinget és a reszelt sajtot.
Összekeverjük a csirkés és a tejszínes masszát, majd a pitetésztára simítjuk. A tetejét gomba- és paradicsomszeletekkel díszítjük. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 40-50 percig, pirulásig sütjük. Zöldsalátával tálaljuk.