Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágom, és kevés olajon üvegesre párolom, majd hozzáadom a brokkolit, az apróra vágott fokhagymát, és tovább párolom egy kicsit, vigyázva, hogy a fokhagyma ne égjen meg. Ezután hozzáadom a kockára vágott burgonyát, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Beledobom a leveskockát vagy az ételízesítőt, és puhára főzöm a zöldségeket. Amikor a brokkoli és a burgonya puha (kb. 8-10 perc), összeturmixolom. Ízlés szerint kis borsot, sót, szerecsendiót teszek bele. Hozzáöntöm a tejszínt, liszttel behabarom. Beleszórom a reszelt sajtot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre