Elkészítés: A vajastésztát 2 mm-es vastagságúra nyújtjuk, de ha nyújtott tésztát kapunk, akkor kevesebb dolgunk lesz. Csíkokra vágjuk.
A ricottát sóval, borssal és az aprított medvehagymával összekeverjük, majd rákenjük minden második tésztacsíkra, ezután a tészta másik darabjával befedjük, és lekenjük tojással, majd 4 csavarást végzünk rajta. Megszórjuk reszelt parmezánnal, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk.
200 fokon 10 perc alatt pirosra sütjük. Tálcára szedjük, és azonnal fogyaszthatjuk. A ricottától nagyon finom porhanyós és omlósan puha lesz, ami az élvezetén nagyot emel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre