A lisztet, a porcukrot és a sütőport egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, egy csipet sót, a tojásokat és a tejet. Összedolgozzuk és a hűtőbe tesszük 30 percre.
A meghámozott rebarbarát 15 centiméteres darabokra, majd vékony szeletekre vágjuk. Meghintjük a porcukorral, és 10 percig pihentetjük. Lábasba tesszük egy dl vízzel, és néhány percig pároljuk. Leszűrjük, felfogjuk a levét és félre tesszük.
A tésztát kerekre kinyújtjuk, majd 30 centiméteres, kör alakú tortaformába simítjuk úgy, hogy pereme is legyen. Alufóliával lefedjük, és beleszórjuk a szárazbabot, majd 200 fokon 10 percig sütjük. Eltávolítjuk a babot az alufóliával együtt, majd a tésztát további 10 percig sütjük.
A rebarbara főzőlevét mérőpohárba tesszük, majd hozzáöntünk annyi vizet, hogy az egész 3 deciliter legyen. Lábosba tesszük a tejszínnel és a pudingporral együtt. Kevergetve felforraljuk, majd 2 percig főzzük. A vajat és a tojásokat hozzáadjuk, majd a tortára simítjuk. Elrendezzük rajta a rebarbarát, és 180 fokos sütőben további 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.