Elkészítés: A zöldségféléket feldaraboljuk, kevés vajon vagy olajon megpároljuk. A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot. Kisebb olajozott tepsibe öntjük, sütőben megsütjük. Utána hússzelet nagyságúra felvágjuk, a csirkemellekre tesszük, teszünk rá párolt zöldségeket, ki mit szeret, feltekerjük, bepanírozzuk, és forró olajban megsütjük.
A kroketthez a burgonyát meghámozzuk, gerezdekre vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, összetörjük, a többi hozzávalókkal összekeverjük.
A burgonyamasszát lisztezett deszkára tesszük, 2 cm vastagra kisodorjuk, majd hosszabb rudakat formázunk. A rudakat felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban kisütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre