Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott karalábé fűszeres mártogatóssal

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

1.

A meghámozott karalábét fél vagy egy centiméteres szeletekre vágjuk. Forrásban lévő, sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük és szárazra törölgetjük.

2.

A szeleteket a paprikával összekevert lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában megforgatjuk. Felforrósított olajban ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.

3.

A majonézt a joghurttal és a mustárral habosra keverjük. Ízesítjük a felaprított zöldfűszerekkel, sóval és borssal. A karalábét a mártogatóssal, főtt burgonyával és friss zöldségekkel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss