A lisztet elkeverjük a tojással, a csipetnyi sóval, a tejjel és az olajjal, letakarjuk folpakkal, majd hűtőben körül-belül 20 percig állni hagyjuk.
A sonkát vastag csíkokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra szeleteljük. A sajtot pedig lereszeljük.
Kiolajozzuk a palacsintasütőt, majd a szokásosnál vastagabb palacsintákat sütünk, és hagyjuk kihűlni.
Amikor a palacsinták kihűltek, egy ujnyi vastag metéltre vágjuk őket.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, meghintjük zsemlemorzsával.
A palacsintametélthez hozzákeverjük a sonkát, majd a massza felét a vajjal kikent tűzálló tálba terítjük. Megszórjuk a reszelt sajt felével, majd rákanalazzuk a maradék sonkás metéltet.
A tejfölt simára keverjük a tojásokkal, megsózzuk, megborsozzuk, majd a tészta tetejére öntjük. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 200 fokon körül-belül 40 perc alatt aranybarnára.