Elkészítés: A marinád hozzávalóit összekevertem, majd a csirkeszárnyakat beleforgattam, és zárt edényben 1 napra hűtőbe tettem.
Másnap a szárnyakat nagyobb sütőtálba sorakoztattam, a megmaradt páclét is rácsorgattam, majd lefóliázva 1 óráig sütöttem. A legvégén a fólia lekerült, és 10 perc alatt a tetejét kicsit rápirítottam.
A szaftot egy serpenyőbe csorgattam, majd 1 evőkanl keményítővel állandó kavargatás mellett besűrítettem. A ragacsos lét újra visszacsorgattam a csirkeszárnyakra, majd összeforgattam őket, hogy minden oldalon felvegye a ragacsos szaftot.
Krumplipüré készült mellé, mert úgy ítéltem meg, ezzel lesz a legfinomabb.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre