Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykamelles quinoasaláta

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykamellet falatnyi kockára vágjuk. 1 ek olívaolajat felhevítünk egy serpenyőben, rádobjuk a pulykamellet. Sózzuk, borsozzuk, préselt fokhagymával ízesítjük, 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük, félretesszük.
  2. A quinoát megfőzzük kétszeres mennyiségű vízben, leszűrjük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a feldarabolt kápiát, újhagymát, főtt kukoricát, majd a felcsíkozott aszalt barackot és sült pulykamellet is hozzákeverjük.Sózzuk, borsozzuk a salátát, átkeverjük az olívalolajjal, citromlével. Felaprított petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss