Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykamell copfocskák baconbe tekert burgonyalabdacsokkal

90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, hosszában bevágjuk kétszer (3 részre) úgy, hogy a vége egyben maradjon, majd copffá fonjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a szeleteket, majd pirospaprikás, fokhagymakrémes, borsos olajban pácoljuk pár órát hűtőben. Serpenyőben aranyszínűre sütjük.

A krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk, és feltesszük sós vízben főni.
Ha megfőtt, összetörjük, 2 tojássárgáját keverünk hozzá, majonézt, borsot és fokhagymát, majd annyi lisztet, amennyit felvesz ahhoz, hogy gombócokat tudjunk formálni.

A gombócokat baconszeletekbe csomagoljuk és serpenyőben megsütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss