Elkészítés: A pennét forrásban lévő vízbe teszem, 10 percig főzöm.
A mozzarellát, a karavánt, a feta sajtot kis kockákra vágom. A tejfölt összekeverem a mustárral, majd zúzott fokhagymával ízesítem.
A kifőtt tésztát összekeverem a kockára vágott sajtokkal, meghintem parmezánnal, majd jól megforgatom a tejfölös-mustáros szószban. Az egészet kivajazott tepsibe öntöm, a tetejére reszelt trappistát szórok, majd a sütőben pirulásig sütöm.
Tálalhatunk hozzá még külön tálkákban tejfölös-mustáros szószt, ha valaki krémesebben szereti. Salátával tálalom. Egyszerűen isteni!! Jó étvágyat!!!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre