Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd az ostyalappal, és a tészta masszát ráöntjük. Előmelegített sütőben sütjük. Ügyeljünk a sütésnél, mivel hamar kész, hogy ki ne száradjon.
A krémhez a pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és kis lángon sűrűre főzzük az összedarabolt csokival együtt. Kihűtjük, és a kihabosított vajjal összekeverjük.
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk és meghintjük kókuszreszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre