Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz csirkés ragu kecskesajttal

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk, a hagymával és a szalonnával ugyanígy járunk el. A fokhagymát összezúzzuk, a krémsajtot a kecskesajttal és a tejszínnel csomómentesre keverjük.

Olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát, a szalonnát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a csirkemellkockákat, átpirítjuk, majd hozzáöntjük a tejszínes keveréket, és beleszórjuk a fűszerkeveréket, ízlés szerint sózzuk. Kevergetve főzzük, míg sűrűsödni nem kezd.

Közben nokedlit főzünk, leszűrjük, átkeverjük olívaolajjal, a csirkés raguval tálaljuk, reszelt parmezánnal megszórva.

Megjegyzés

Talán nem vétkeztem nagyot, amikor tészta helyett nokedlit főztem ehhez a remek szószos húshoz. Sokszor főzök hasonlókat, és az unokám a galuskát imádja. A kecskesajttól nagyon finom lett, javaslom kipróbálásra! Természetesen tésztával készítse az, aki úgy szeretné. - zsuzsamama56

Ezek is érdekelhetnek

Friss