Felolvasztjuk a vajat. A tojásokat egy nagyobb keverőtálba ütjük, majd habverővel felverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre dolgozzuk, majd megsózzuk. Folyamatosan adagolva hozzákeverjük a tejet, valamint az olvasztott vajat és egy narancs lereszelt héját. Forró palacsintasütőben, olvasztott vajon 8 darab palacsintát sütünk. A kész palacsintákat háromszög formára hajtjuk.
Egy serpenyőben a két lédús narancs kifacsart levét közepes lángon felmelegítjük, majd hozzáadjuk a cukrot. Ha felolvadt, magasabb hőfokra állítjuk a főzőlapot, és 2 perc alatt besűrítjük a szirupot. A hideg, felkockázott vajat felolvasztjuk benne, majd beletesszük a palacsintákat, átmelegítjük őket, és az egészet meglocsoljuk 3-4 evőkanál narancslikőrrel (Cointreau vagy Grand Marnier).