Elkészítés: A tésztához a lisztet keverjük össze egy csipet sóval, adjuk hozzá a felkockázott hideg vajat. Kezdjük el összemorzsolni, majd amikor már kellően morzsalékos, keverjük hozzá a porcukrot, végül adjuk hozzá a villával kicsit felvert egész tojást, majd gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze a tésztát.
Az összegyúrt tésztát nyújtsuk ki piteforma méretűre, béleljük ki vele a formát. Tegyük legalább fél órára a hűtőbe, hogy kellően lehűljön. (Én két fólia között nyújtom ki a tésztát, mert így sokkal egyszerűbb, majd a felső fóliát levéve egy gyors mozdulattal fordítom át a formába.)
A töltelékhez a mascarponét keverjük simára a tejföllel, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a pudingporral és az őrölt fahéjjal. Adjuk hozzá a tojást, a reszelt narancshéjat és a kifacsart narancslevet, majd szintén keverjük alaposan össze.
A hűtőből vegyük ki a tésztát, öntsük bele a simára kevert tölteléket. Helyezzük 150 fokra előmelegített sütőbe, és süssük 35-40 perc alatt készre. A sütőből kivéve a formában hagyjuk kihűlni.
A teljesen kihűlt torta tetejére kanalazzunk pár kanál narancslekvárt.
Szeletelve kínáljuk, külön tálkában még adhatunk mellé narancslekvárt.