Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napolitana tészta

75 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A zellert, a sárgarépát és a hagymát apróra vágjuk. Vastag falú lábasban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a zöldségeket, majd lefedve 10 percig, lassú tűzön főzzük, közben időnként megkeverjük.
A felaprított paradicsomot, az apróra vágott petrezselymet és a cukrot hozzáadjuk, aláöntünk 1 csésze vizet. Felforraljuk, majd lefedve, takarékon 45 percig főzzük. Ízlés szerint fűszerezzük.

Kb. 15 perccel a tálalás előtt nagy fazék, forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára főzzük a tésztát. Leszűrjük, majd a raguval tálaljuk.

Megjegyzés

Összeállítás: 20 perc, teljes főzés: 1 óra. - Heli77

Ezek is érdekelhetnek

Friss