Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Morzsatorta barackkal

45 perc
bonyolult
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackokat megmossuk, kimagozzuk, és nagyobb darabokra vágjuk. Összekeverjük a dióval és a lereszelt citromhéjjal, majd egy kivajazott tepsi aljába terítjük.
  2. Sima tésztává a gyúrjuk lisztet, a vajat, a cukrot és a sót. Fél órára a hűtőbe tesszük, majd a barack tetejére morzsoljuk.
  3. Kb. 10 percre a 170 fokos sütőbe toljuk, majd 160 fokon sütjük további 15 percig, vagy amíg megpirul a teteje. Felszeletelve tálaljuk. Vaníliapuding vagy -fagylalt illik hozzá.

    MORZSÁS SÜTI, CRUMBLE - A LEGJOBB RECEPTEK EGY HELYEN >>> 

    BARACKOS MORZSÁS SÜTEMÉNY >>> 

    SÁRGABARACKOS-ZABOS MORZSASÜTI >>> 

Mielőtt lereszeled a citrom héját, alaposan tisztítsd meg a déligyümölcsöt.

Ezek is érdekelhetnek

Friss