A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A piskótához a tojást fehéredésig habosítjuk a cukorral, majd óvatosan hozzáforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A masszát egy sütőpapírral bélelt 24 cm-es kapcsos formába simítjuk, és 20-25 perc alatt megsütjük. A kakaós piskótát ugyanígy készítjük el és sütjük meg.
A krémekhez megfőzzük a tejben a pudingot, hozzákeverjük a cukrot, majd ha kihűlt, kihabosítjuk a vajjal. A kihűlt piskótákat vízszintesen két lapba vágjuk. A lapokat rumos tejjel egy ecset segítségével lekenjük.
A torta összeállítása: a kakaós lapot megkenjük a vaníliás krém felével, ráhelyezzük a sárga piskótát, amit megkenünk a puncskrém felével, majd rátesszük a kakaós lapot, erre rétegezzük a vaníliás krémet, amit befedünk a sárga piskótával. Végül bekenjük a torta tetejét és az oldalát a megmaradt puncsos krémmel amihez 2 dl tejszínt habbá verünk, és együtt jól kihabosítjuk. Hűtőbe tesszük dermedni.
A csokoládét felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat, és a torta tetejére simítjuk. A fehér csokoládét egy mokkáskanál étolajjal felolvasztjuk. A barna csokoládéra pettyeket csepegtetünk. Egy fogpiszkálóval a barna csokiba húzogatjuk. Szép mintás lesz így. Másnapra tökéletesen összeérnek az ízek és jól szeletelhető is.