Elkészítés: A petrezselymet, a fokhagymát, a bazsalikomot aprítom, a sonkát és a paradicsomot kockára, a hagymákat és paprikákat karikára, az olívabogyókat és a mozzarellát félbevágom.
Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem előbb a sonkát és a hagymákat, majd ráteszem a többi zöldségeket is, valamint kakukkfüvet és rozmaringágat, fűszerezem. Kiveszem, félreteszem.
Amíg a töltelék sül, lereszelem a sajtot, felverem a 2 tojást, öntök bele tejet, sózom, borsozom, vágok bele petrezselymet, összekeverem.
A serpenyőben megsütöm a tojást, majd rápakolom a tölteléket és a sajtokat. Díszítem egy szelet paradicsommal, zöldfűszerrel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre