Elkészítés: A 6 darab tojásból, illetve a többi hozzávalóból megsütjük a 24 cm-es piskótát, szép világosra. Előző nap készítsük el, úgy jobban lehet dolgozni vele.
A krémhez a pudingport 3 dl tejben felfőzzük, és még 2 dl tejet adunk hozzá. A tejszínt 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és a zselatint a 2 evőkanál vízzel felforraljuk. Kicsit lehűtjük, és a habbal elkeverjük. A mascarponét a maradék cukorral lazán összekeverjük, és a pudingos, tejszínes masszához adagoljuk, hogy könnyű, finom állagú krémet kapjunk.
A tortát 3 lapra vágjuk, megkenjük a krémmel, bevonjuk a tortát vele.
A nyers marcipánt fólia között kinyújtjuk, és a tortát beborítjuk vele, majd a zöld színűből csillagokat szúrunk ki, a natúrból is. Ezzel díszítjük. A színes szalaggal átkötjük. Marcipánból is készíthetünk egy masnit, ami az oldalára kerül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre