Elkészítés: A mangót meghámozzuk, húsát kockázzuk, meglocsoljuk 1 evőkanál citromlével, összeforgatjuk.
A túrót összetörjük, a tojások sárgáit a cukrokkal habosra keverjük, belekeverjük a túrót és a többi hozzávalót, végül a mangót. A tojások fehérjét a citromlével és 5 dkg porcukorral kemény habbá verjük, majd 2 részletben óvatosan a túróba forgatjuk.
A tésztához valókat összegyúrjuk, a tészta felét kikent közepes tepsibe nyújtjuk. Meghintjük morzsával, elsimítjuk rajta a túrókrémet, a másik kinyújtott tésztalappal befedjük.
Tetejét tojássárgájával megkenjük, villával óvatosan megszurkáljuk, és előmelegített 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
A tepsiben kihűtjük, majd szeleteljük és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre