A piskótához szétválasztjuk a tojásokat. A sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, majd beleszitáljuk a szódabikarbónával elkevert lisztet és összekeverjük. Hozzáadjuk az eritritet és a vaníliás cukort is. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a masszába. Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral, kivajazzuk és beleöntjük a tésztát. 170 c fokon megsütjük tűpróbáig.
A piskótát hagyjuk kihűlni teljesen egy helyen elvágjuk középen.
A pudingot a csomagoláson található előírás szerint tejjel megfőzzük. A margarint áttörjük a cukorral, a habot felverjük a habfixálóval. A kihűlt pudinghoz hozzádolgozzuk a margarint, majd adagokban hozzáadjuk a málnát. Ha szükséges, adunk hozzá kevés málna színezéket hogy szép színe legyen.
A krémmel megtöltjük a piskótalapot. A krémből a torta tetejére és oldalára is hagyunk. Kívül is szépen eldolgozzuk, megszórjuk gyöngyökkel, málnával, csokidarabokkal, vagy amivel szeretnénk. Tetejét habbal díszítjük.