Elkészítés: A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Kiterítünk alufóliát, vékonyan megolajozzuk, majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonkaszeletekkel, megkenjük krémsajttal, teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük, és szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb. 50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük. Burgonyapürét készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre