Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom. A fehérjét kevés cukorral és pici sóval kemény habbá verem. A sárgájához adom a cukrot, a fahéjat, a citrom héjat, és pár percig géppel keverem, majd mehet bele a dió, a liszt, a só, az olvasztott vaj, a zsemlemorzsa és végül a tojások habja.
170 fokra előmelegítem a sütőt. Zsírpapírral bélelek egy közepes méretű tepsit, ebbe beleöntöm a tésztát, elsimítom, majd a meggyszemekkel megszórom. Sütöm kb. 35 percig.
A krémet ez idő alatt elkészítem: 3 dl tejet a teavajjal felteszek forrni, a maradék tejet a cukorral és a pudingporral elkeverem, és mielőtt felforrna, beleöntöm. Pici rumaromát beleteszek. Hűlni hagyom, néha megkeverem, majd ha kihűlt, géppel pár percig keverem.
A tészta tetejére teszem a krémet, majd egy kis dermedés után vékony csokimázt húzok rá, csurgatni is lehet.