A tojássárgákat fehéredésig habosítjuk a cukorral, majd összeforgatjuk a kemény habbá vert fehérjékkel, a liszttel és a szódabikarbónával. Egy közepes, magas falú tepsit vízzel kiöblítünk és az aljára sütőpapírt terítünk, és kb. 180 fokra előmelegített sütőben - 5 perc után mérsékelve a hőfokot - kb. 30 percig sütjük hurkapálcával kitámasztott ajtóval.
Kihűlve 3 lapra vágjuk. Az almát meglocsoljuk citromlével, és a cukorral lassú tűzön megpároljuk. Ha kész, belecsavarjuk a narancs levét, és egy kis fahéjjal felfőzzük a pudingporral. Időnként megkeverve kihűtjük. Az alsó két lapot megkenjük a lekvárral és a krémmel, és befedjük a harmadik lappal. Porcukorral hintve kínáljuk.