Elkészítés: A laphoz a cukrot, a lisztet és a sütőport egy edényben összekeverem, egy másik edényben a tojásokat, a kakaóport és a forró vizet, ezután ehhez hozzáadom a lisztes keveréket, összedolgozom. Egy 20 cm átmérőjű jénait kikenek, lisztezek, beleöntöm a masszát, és mikróban 10-15 perc alatt 700 W-on készre sütöm.Tálcára borítom és hagyom kihűlni.
Amíg hűl, elkészítem a krémet. Ehhez a lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel elkeverem, és sűrűre főzőm, majd kihűtöm. Amikor kihűlt, belekeverem a margarint és a kókuszreszeléket.
A lapot 3 lapba vágom, és megkenem a kókuszkrémmel, majd a tetejét és az oldalát is bevonom a krémmel. Reszelt csokival megszórom az oldalát és a tetejét is. Hűtőbe teszem legalább 1 órára.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre