Elkészítés: A kakaós minikuglófhoz a margarint a cukorral és a kakaóval habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet és a sütőport. Egy szilikon minikuglóf sütőformát 3/4-ig töltünk a masszával, és 200 fokon 15 percig, majd 160 fokon 5 percig sütjük.
Tálalás: a tányér felső részére kerül a porcukorral vékonyan megszórt minikuglóf, melynek közepét félig felvert tejszínhabbal töltöttük ki. Oldalát és tetejét epercikkel díszítjük. A kuglóf elé tejcsokoládé forgács kerül, rá pedig a csokoládéfagyi. Mellé helyezzük el a vaníliafagyit az áfonyaszemekkel körberakva, melléjük pedig az epercikkekkel körberakott eperfagyit. A tányér közepét vékonyan megszórjuk porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre