Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Juhtúrós-kolbászos töltött karaj mogyorós bundában

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 10 szelet karaj
  • A töltelékhez:
  • 50 dkg juhtúró
  • 25 dkg száraz kolbász
  • 1 evőkanál tejföl
  • A panírhoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • sótlan földimogyoró
  • A körethez:
  • 50 dkg burgonya
  • 1 nagyobb fej lilahagyma
  • petrezselyem
  • 50 dkg tejföl
  • 3 evőkanál majonéz
  • 5 evőkanál mustár
  • bors
  • csipet só
  • 4 evőkanál porcukor

Elkészítés

Elkészítés: Egy tálban az apróra vágott száraz kolbászt, a juhtúrót és a tejfölt összekeverem.

A karajokat kiklopfolom, majd beletöltöm a masszát, felgöngyölgetem, és fogpiszkálóval összetűzöm.

Bepanírozom a hústeercseket úgy, hogy a morzsába belekeverem az apróra tört mogyorót is. Kis lángon kisütöm, kb. 15 perc alatt.

A körethez megfőzöm a karikákra vágott burgonyát. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, borsot, sót, porcukrot összekeverem, majd hozzáteszem a burgonyát, a petrezselymet és a felkarikázott lilahagymát.

Megjegyzés

Azoknak ajánlom, akik szeretnek új ízekkel kísérletezni.
- Macikonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss