Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztottam. A fehérjéket a cukorral kemény habbá vertem, egyenként hozzáadtam a tojássárgákat, végül fakanállal hozzákevertem a sütőporral elkevert lisztet.
A tepsit szilikonos sütőpapírral béleltem. A masszát 3 részre osztottam, majd egyenként kisütöttem a lapokat elsimítva a tepsin, 180 fokon 10-10 perc alatt.
A csokoládés krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral simára kevertem, majd felfőztem, az apróra tördelt csokoládét is hozzákevertem, majd kihűtöttem. A tejszínt kemény habbá vertem. A zselatint a vízbe beáztattam, langyosra melegítettem, feloldottam. A kihűlt csokoládés krémhez csurgattam, összekevertem, a tejszínnel lazítottam. Hűtőbe tettem a lapok betöltéséig.
A rózsaszínű krémhez az epres pudingport a cukorral és a tejjel simára kevertem, felfőztem, majd kihűtöttem. Ezután hozzákevertem a meggyes joghurtot. A tejszínt kemény habbá vertem. A zselatint a vízbe beáztattam, langyosra melegítettem, feloldottam. A joghurtos krémhez kevertem a zselatint, majd a tejszínt. Hűtőbe tettem.
A piskótalapokat rumos tejjel egy ecset segítségével lekentem. A rózsaszín és a csokoládés krémet külön habzsákba szedtem, és átlósan a lapokra csíkokat nyomtam belőlük felváltva. A felső lapra rózsaszínű krém került.
A csokoládét 1 evőkanál olajjal felolvasztottam a mikróban, és a krém tetejére simítottam. Rózsaszín dekorcukrot szórtam rá. Hűtőbe tettem pár órára, majd szeletelve tálaltam. Jó étvágyat hozzá, nagyon finom!