Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük. A töltelékhez a pudingot sűrűre főzzük. A muffinformába 1 evőkanál tésztát teszünk, majd 1 evőkanál pudingot, aztán 3/4-ig feltöltjük tésztával. 150 fokon megsütjük.
A fondanthoz a marshmellow-t (pillecukrot) megmelegítünk mikróban (1 perc), hozzákeverünk még 1 nagy púpozott kanál porcukrot és keményítőt. Melegen rákenjük a sütire (én tettem bele egy kis piros, természetes ételszínezéket még.) Hasonlít a marcipánhoz. A sárga pöttyöket ugyanígy csináltam, de azt hagytam kihűlni formázás előtt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre