Elkészítés: A piskótához az egész tojásokat a cukorral nagyon habosra verem, amikor kemény, óvatosan beleforgatom a kakaóporral, mogyoróval és sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm, kb. 20-25 percig sütöm.
A töltelékhez a vajat habosra keverem a porcukorral és a kakaóporral, majd hozzáadom a Nutellát, együtt jól kihabosítom, majd hűtőben hagyom dermedni 1-2 órát.
A kihűlt, három lapba vágott piskótát megtöltöm és bevonom vele. Feldíszítem a színes drazséval. Egy párat ledaráltam, és végül az oldalát azzal szórtam meg.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre