Elkészítés: Zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, a darált húst és a lereszelt zöldségeket. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával.
Szokásos módon a hozzávalókból elkészítjük a palacsintatésztát és kisütjük.
A zöldséges hústölteléket a palacsintába töltjük.
A mártáshoz a felaprózott kapor felét kevés apróra vágott vöröshagymával vajon megpirítjuk. Liszttel meghintjük, húslevessel felengedjük, és simára keverjük. Ecettel, sóval, cukorral ízesítjük, jól felforraljuk a tejföllel, és simára keverjük.
Tálalás előtt belekeverjük a vágott kapor másik felét, majd a palacsintákra öntve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre