A lisztet és a margarint összemorzsoljuk. Hozzáadjuk az átszitált porcukrot, sütőport, kakaóport, tojást és annyi tejet, amellyel egynemű omlós tésztát tudunk gyúrni. Lefóliázzuk, hűtőben kb. 1 órát pihentetjük.
A pihentetés után a tésztát kettéosztjuk és sütőpapírok között külön-külön tepsi nagyságura nyújtjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a lapokat kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
A krémhez kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük a lisztet, majd hozzáadjuk a többi tejet, és a vaníliás cukrot. Folytonos keverés mellett sűrűre főzzük. A puha vajat habosra keverjük, apránként dolgozzuk bele a langyosra hűlt lisztpépet. Ügyeljünk arra , hogy a krém ne legyen folyós.
Összeállítjuk a sütit. Az egyik kakaós lapra rákenjük a krém felét, majd egymás mellé rakjuk a babapiskótákat. Rummal meglocsoljuk a piskótát, befedjük a krém másik felével, ráhelyezzük a kakaós lapot, amit kissé rányomunk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a lapok bepuhuljanak. Tetszés szerint szeleteljük és díszítjük.