Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halgulyás harcsából

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, felhevített zsiradékra tesszük, megsózzuk és enyhén lepirítjuk, majd felöntjük egy kis vízzel és megpároljuk. Hagyjuk, hogy a vizet elfőjje, majd megszórjuk pirospaprikával.
  2. A répát és a fehérrépát karikára vágjuk, a zellert és a krumplit apró kockára, majd hozzáadjuk a hagymás alaphoz és felöntjük vízzel, beletesszük a halászlé kockát és sóval, borssal ízestíjük.
  3. Amikor a zöldségek már majdnem megpuhultak hozzáadjuk a leveshez a kockára vágott afrikai harcsát és 20-25 perc alatt készre főzzük a levest.

HARCSAPAPRIKÁS KAPROS TÚRÓGOMBÓCCAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss