Elkészítés: Elkészítjük a piskótát: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját a kristálycukorral habosra verjük, hozzáadjuk a lisztet, a kakaókat és a sütőport. Majd végül a habot hozzákeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, megsütjük.
A meggybefőttet leszűrjük, és a levében a 2 csomag pudingport pár kanál cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük. Ha besűrűsödött, a meggyeket belekeverjük.
A tejszínhabot felverjük keményre.
Összeállítjuk a sütinket: a piskótát 2 részre vágjuk, megtöltjük a krémmel, a tetejére simítjuk a habot, végül a tetejét megszórjuk csokidarával vagy reszelt csokival.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre