Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral és a vízzel jól elkeverem. Beleszórom a darált diót, valamint a sütőporral és 1 csipet sóval elkevert lisztet. A tojásfehérjékből habot verek, és óvatosan a masszához keverem. Előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez a tejet elkeverem a liszttel és a tojássárgákkal, majd sűrűre főzőm. A porcukrot a margarinnal és a vaníliás cukorral habosra keverem. Ha kihűlt a főzött krém, a kettőt összekeverem, és a tésztára kenem.
A habhoz a 2 csomag tejszínhabpótlóport 3 dl tejjel felverem, és a krémre kenem. Reszelt csokival díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre