Elkészítés: 4 tojásos piskótát sütünk nagy tepsiben.
2 csomag puncs ízű pudingporból 5 evőkanál cukorral és 6 dl tejjel pudingot főzünk, még melegen hozzákeverünk 5 dkg vajat, így nem bőrösödik be és selymesebb is lesz. A piskótára öntjük a krémet, majd kirakjuk a magozott cseresznyével (fagyasztott) és a szeletelt kivivel.
Hűtőbe tesszük, hogy a gyümölcskocsonya hamarabb dermedjen meg rajta. Ehhez 2 csomag zselatint 3 dl vízben beáztatunk, kb. 10 perc után felforraljuk, 1 evőkanál mentaszörppel színezzük. Kicsit hűlni hagyjuk a zselatint, hogy kenhető legyen, és bevonjuk vele a süteményt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre