Elkészítés: A lap hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és 1 napot hűtőben állni hagyjuk. Másnap elfelezzük, majd vékony lapokra nyújtjuk, megbökdössük villával, kisütjük. Aki nem akar bajlódni, az készen vásárolt leveles tésztából is megsütheti a lapokat.
Az egyik lapot bevonjuk 10 dkg olvasztott fehércsokival, és miután megszilárdult forró késsel négyzetekre szeleteljük.
A gyümölcsréteghez a befőttből kb. 1 dl-t kiveszünk, és kikeverjük a keményítővel. Közben a befőttet a levével felforraljuk, és besűrítjük a kikevert keményítővel. Még mielőtt megkötne, az egyik lapra egyenletesen rákenjük.
A sárgakrémhez a 3,5 dl vizet 7,5 dl cukorral felforralunk, majd 2 dl vízben elkevert 1,5 csomag vaníliás pudinggal felfőzzük. Ezután 5 fehérjét 10 dkg cukorral felverve beleforgatunk a főzött masszába.
Még melegen a gyümölcsös rétegre kenjük.
A felszeletelt tetőket rárakosgatjuk a sárgakrémre, hagyjuk az egészet kihűlni, és forró késsel felszeleteljük.