Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás sajttorta (laktóz- és gluténmentesen)

35 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A mandulalisztet, rizslisztet, a sütőport és a sót egy tálban összekeverjük, hozzáadjuk a margarint és a tejfölt. Alaposan összegyúrjuk, majd a tésztát fél órára hűtőbe tesszük.
  2. Egy tálba tesszük a sajtkrémet, a tejszínt, a tápiókalisztet, a nádcukrot, a citromlevet és a két felvert tojást. Megsózzuk, homogonné keverjük, majd a felhasználásig a hűtőben tároljuk.
  3. A tésztát tortaforma aljába nyomkodjuk, majd előmelegített sütőben félig megsütjük. Ráhelyezzük a tortaforma oldalát, és egyenletesen elosztjuk rajta a sajtkrémet. Málnaszemekkel díszítjük
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Nézd meg videón, hogyan készül a mentes málnás sajttorta

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss