Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyergyói bundás karaj

MME MME
5/5
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 80 dkg karaj
  • 5 dkg mustár
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg gomba
  • 10 dkg kolbász
  • 10 dkg szalonna
  • 10 dkg sajt
  • A bundázáshoz:
  • 15 dkg burgonya
  • 3 tojás
  • 20 dkg liszt
  • 2 dkg fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • A sütéshez:
  • bő zsiradék

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, megkenjük mustárral. 2 szelet közé rakjuk a hagyma-, gomba- és
kolbászszeleteket, a szalonnacsíkot, a sajtszeletet, és hústűvel összetűzzük.

A reszelt nyers burgonyából, a tojásból, a lisztből készített, fokhagymával, petrezselyemmel ízesített masszába forgatjuk, és bő, forró zsiradékben
kisütjük.

Bármilyen köret illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss